Ας μιλήσουμε για τη ρεσβερατρόλη

Ας μιλήσουμε για τη ρεσβερατρόλη

Maria Antoniou - 15 Σεπτεμβρίου 2020
Swipe to the left

Μήνας τρύγου παραδοσιακά ο Σεπτέμβρης και για εμάς τις beauty freaks αποδεικνύεται κάθε χρόνο μια καλή αφορμή για να θυμόμαστε να εντάσσουμε στη ρουτίνα ομορφιάς μας προϊόντα με ρεσβερατρόλη.

Στην περίπτωση που δεν έχεις ακούσει τον όρο, να σε ενημερώσουμε πως η ρεσβερατρόλη είναι το εξαιρετικό φυσικό αντιοξειδωτικό που βρίσκουμε στη φλούδα των σταφυλιών (των φρούτων του Σεπτέμβρη) και προστατεύει την επιδερμίδα μας από τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες προκαλούνται από την πολύωρη έκθεση μας στον ήλιο, το blue light των υπολογιστών και των smartphones, το κάπνισμα και την αστική ρύπανση.

Τα must-have προϊόντα με ρεσβερατρόλη που πρέπει να έχεις στo beauty cabinet σου είναι:

Μια μάσκα προσώπου άμεσης δράσης που αναζωογονεί το δέρμα και φωτίζει την εμφάνιση σας, μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτή η μάσκα προσώπου φωτίζει άμεσα το θαμπό, κουρασμένο δέρμα και αποκαθιστά την υγιή, ρόδινη όψη της επιδερμίδας.

Προστασία επόμενης γενιάς, κατασκευασμένη με αντηλιακό βασισμένο 100% σε μέταλλα. Εμπνευσμένο από επαγγελματίες, βοηθά στη διασφάλιση της υγιούς ομορφιάς χάρη στην 3-σε-1 σύνθεσή του ενισχύοντας την άμυνα κατά της εσωτερικής και εξωτερικής ρύπανσης, αλλά και της αφυδάτωσης.