Η Κέιτ Μίντλεντον μας έδειξε το απόλυτο royal hair trend για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020

Η Κέιτ Μίντλεντον μας έδειξε το απόλυτο royal hair trend για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020

Marianna Marmara - 18 Μαΐου 2020
Swipe to the left

Η κομψότητα από μόνη της έχει μια διαχρονικότητα ανεξαρτήτως σεζόν. Αν πάλι το κομψό hairstyle είναι και τάση, τότε δεν έχεις άλλη επιλογή. Όταν μάλιστα, βλέπεις ότι μέχρι και η Κέιτ Μίντλετον το έχει υιοθετήσει, αυτό ήταν. Σου μίλησε. Θα το κάνεις!

Είναι απλό, εύκολο, εντυπωσιακό, chic και το βασικότερο όλων, είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας. Τι είναι; Μα, η χαλαρή vague, αυτός ο ανεπαίσθητος κυματισμός στα μαλλιά.

Εντάξει, δεν είναι και τεράστια αλλαγή για την Κέιτ Μίντλετον, αλλά είναι μια αλλαγή από αυτό το στημένο χτένισμα που κάνει. Την είδαμε μέσω skype στην εκπομπή «This Morning» κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε για ένα φιλανθρωπικό project με the National Portrait Gallery, στην οποία εκτίθενται εικόνες ανθρώπων που τις τράβηξαν μέσα στην πανδημία της COVID-19.

Τώρα, επιστρέφοντας στο θέμα μας, στο βίντεο εμφανίζεται με μια χαλαρή vague λίγο πιο στιλιζαρισμένη από τα beach waves που όλες αγαπάμε, ιδανική για το γραφείο και για επίσημες εμφανίσεις.

Για να το πετύχεις, θα πρέπει:

  • Καταρχήν, να εφαρμόσεις στα μαλλιά σου ένα προστατευτικό προϊόν απέναντι στο heat styling, όπως το Orzene Heat Spray Rescue 7in1
  • Κατόπιν, με χοντρό ψαλίδι επιλέγεις φαρδιές τούφες και τις γυρίζεις μία προς μία. Αν έχεις πολύ λεπτή τρίχα, ψεκάζεις με hairspray κάθε φορά που τελειώνεις μια τούφα, διαφορετικά όλες μαζί στο τέλος. Επίλεξε το Lorvenn Extra Strong Hold Hairspray.
  • Τέλος, χτένισε τα μαλλιά σου με μία χοντρή βούρτσα, όπως η Ecotools Styler and Smoother και ξαναψέκασε με hairspray.

Είσαι έτοιμη, αλλά μην ξεχνάς πως όποιο hairstyle και να επιλέξεις και όποιο τύπο μαλλιών κι αν έχεις, για να αναδείξεις τις επιλογές σου θα πρέπει να έχεις λεία, λαμπερά και κυρίως υγιή μαλλιά. ΕΔΩ θα βρεις ό,τι σου χρειάζεται.