Κάνε τα φρύδια σου να δείχνουν πιο instagram-μικά από ποτέ!

Κάνε τα φρύδια σου να δείχνουν πιο instagram-μικά από ποτέ!

Maria Antoniou - 5 Σεπτεμβρίου 2019
Swipe to the left

Κάνεις scroll down, βλέπεις τη μία μετά την άλλη beauty influencer να έχει το τέλειο και γεμάτο σχήμα φρυδιών. Ζηλεύεις… Με την καλή έννοια. Θέλεις κι εσύ να τα πετύχεις, αλλά κάθε φορά λίγο ο ιδρώτας, λίγο η λιπαρότητα και η σκιά ή το μολύβι φρυδιών αποδεικνύονται λίγα για εσένα. Άσε που δεν σου δίνουν και πολλές edgy επιλογές για πιο extreme καταστάσεις.

Τώρα, μπορείς να αποκτήσεις το eyebrow look που επιθυμείς με ένα μόνο προϊόν. Το Can't Stop Won't Stop Longwear Brow Kit της NYX. Και πίστεψέ με, είναι όνομα και πράγμα. Δεν θα μπορείς να σταματήσεις να εκπλήσσεσαι από το πόσο longwear είναι!

Το νέο Can’t Stop Won’t Stop Longwear Brow Ink Kit της NYX διαθέτει μύτη με πινελάκι ακριβείας που γεμίζει τα φρύδια και χαρίζει χρώμα που διαρκεί, καθώς και βουρτσάκι/χτενάκι διπλής όψης για ομοιόμορφο χρώμα και έντονο αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα; Σταθερό, αδιάβροχο χρώμα στα φρύδια που θα σας συνοδεύει όλη μέρα. Διαθέσιμο σε φυσικές αποχρώσεις (από ξανθό και καστανό έως σκούρο καφέ και μαύρο), αλλά και σε πιο εκκεντρικές ροζ, πράσινες, μωβ και μπλε αποχρώσεις για ultra crazy περιστάσεις.