Κάθε γυναίκα έχει το δικό της άρωμα, βρες το δικό σου!

Κάθε γυναίκα έχει το δικό της άρωμα, βρες το δικό σου!

Galerie de Beaute - 6 Μαρτίου 2019
Swipe to the left

Δεν χρειάζεται να στο πούμε, το ξέρεις ήδη. Το άρωμα εκφράζει την προσωπικότητα κάθε γυναίκας. Είναι η υπογραφή της. Με λίγα λόγια, την κάνει να ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος.

Κανένας άλλος δεν ξέρει καλύτερα από σένα ποιο είναι το άρωμα που σου ταιριάζει. Και κανένας δεν θα σου πει τι να δοκιμάσεις. Εσύ γνωρίζεις πολύ καλά πότε θα πειραματιστείς με τις μυρωδιές, αναλόγως της κάθε περίστασης, αλλά και της διάθεσής σου.

Μπορεί να μην ξέρουμε ποια είναι η διάθεσή σου, αλλά στα Galerie de Beauté βρήκαμε την καλύτερη αφορμή, την Ημέρα της Γυναίκας, για να στην φτιάξουμε. Σε προσκαλούμε,λοιπόν, να ανακαλύψεις το δικό σου άρωμα, μέσα από αγαπημένα, επώνυμα brands και να αφήσεις το δικό σου στίγμα από όπου κι αν περάσεις.

Είτε προτιμάς τα λουλουδάτα, είτε τα φρουτώδη, τα έντονα ή τα δροσερά, τα eau de parfum ή τα eau de toilette, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις ένα από τα:

Και να το κάνεις δικό σου. Δες τα όλα ΕΔΩ με έκπτωση 40% μέχρι και την Κυριακή 10 Μαρτίου!

Γιατί τώρα; Διότι πολύ απλά, τα Galerie de Beauté θέλουν να σου κάνουν δώρο τώρα που γιορτάζεις. Έτσι, με την κάθε αγορά ενός εκ των παραπάνω αρωμάτων συσκευασίας 50 ml σου χαρίζουν ένα κόσμημα* με το γυναικείο σύμβολο! *Ισχύει έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων