Ο εύκολος και ο πιο οικονομικός τρόπος για να αγοράζεις τα καλλυντικά και τα αρώματα που σου ταιριάζουν

Ο εύκολος και ο πιο οικονομικός τρόπος για να αγοράζεις τα καλλυντικά και τα αρώματα που σου ταιριάζουν

Galerie de Beaute - 25 Μαΐου 2017
Swipe to the left

Οι γυναίκες αγαπάμε τα δείγματα. Μπορεί το νεσεσέρ μας να είναι γεμάτο από καλλυντικά και το μπάνιο μας ακόμη πιο γεμάτο από κρέμες για την κάθε ανάγκη του προσώπου και του σώματός μας, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν παύουμε να δοκιμάζουμε καινούρια προϊόντα. Πώς όμως θα κάνουμε τη σωστή αγορά, χωρίς να καταπονούμε την επιδερμίδα μας, αλλά και το πορτοφόλι μας;

Η απάντηση είναι τα δείγματα. Οι περισσότερες κοπέλες θέλουν να δοκιμάζουν κάτι πριν το αγοράσουν. Πόσο μάλλον όταν αυτό το κάτι κοστίζει αρκετά. Δεν γίνεται για παράδειγμα να αγοράσεις ένα foundation μιας επώνυμης κι ακριβής εταιρείας, έχοντάς το δοκιμάσει απλά στο χέρι ή στο λαιμό σου. Θέλεις να το πάρεις σπίτι σου, να το χρησιμοποιήσεις μια-δυο φορές, να δεις πως λειτουργεί στο δέρμα σου, ποια είναι η συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της ημέρας και όχι μόνο στα 10 πρώτα λεπτά εφαρμογής του. Το ίδιο ισχύει για το άρωμα. Το να σε αρωματίζει μια πωλήτρια και να πρέπει να αποφασίσεις μέσα σε 5 λεπτά αν σου κάνει, τότε είναι σχεδόν βέβαιο πως θα κάνεις τη λάθος επιλογή. Το άρωμα πρέπει να «κάθεται» στο δέρμα για κάποια ώρα και μετά αντιλαμβάνεσαι αν όντως η μυρωδιά του σου ταιριάζει.

Κι αυτό το ξέρουμε στα Galerie de Beauté, γι' αυτό και φροντίζουμε, με κάθε ηλεκτρονική παραγγελία να σε προμηθεύουμε με τα κατάλληλα δείγματα. Επιπλέον, για αγορές αξίας άνω των 100 ευρώ τότε, εκτός από δείγματα, μπορείτε να επιλέξετε ως ΔΩΡΟ νεσεσέρ από τη συλλογή My Own.

Μήπως ήρθε η ώρα για shopping;