Ο haistylist της Μέγκαν Μαρκλ μοιράζεται το μυστικό του για λεία μαλλιά

Ο haistylist της Μέγκαν Μαρκλ μοιράζεται το μυστικό του για λεία μαλλιά

Maria Antoniou - 26 Νοεμβρίου 2019
Swipe to the left

Βλέποντας τις φωτογραφίες της Μέγκαν Μαρκλ από επίσημες εμφανίσεις και περιστάσεις, θα παρατηρήσεις, πως δεν υπάρχει ούτε μια φορά που το κρύο, ο αέρας και η υγρασία έχουν καταστρέψει την εμφάνισή της και πόσο μάλλον το χτένισμά της.

Τα μαλλιά της, αν και το φυσικό τους είναι άφρο-σγουρά, μοιάζουν πάντοτε λεία και λαμπερά, ενώ είναι στη θέση τους, χωρίς να φριζάρουν.

Πώς το καταφέρνει; Ο celebrity hairdresser, George Northwood που επιμελείται όχι μόνο το δικό της look ανά τακτά διαστήματα, αλλά υπογράφει υπέροχα χτενίσματα A- listers πελατισσών, ανάμεσα στις οποίες και το μοντέλο Rosie Huntington-Whiteley, λέει πως το μυστικό για μια κομψή, classic αλογοουρά στα ίσια μαλλιά της Markle, είναι μόνο μία προϋπόθεση: Να μην τα λούζει καθημερινά. «Μια αλογοουρά είναι πάντοτε καλύτερη όταν τα μαλλιά είναι βρόμικα», λέει ο celebrity hairdresser, ο οποίος δίνει μια εναλλακτική σε όποια γυναίκα δεν αντέχει να αφήσει τα μαλλιά της άλουστα για περισσότερες από δύο ημέρες και προτείνει να χρησιμοποιήσουν ένα dry shampoo.

Θα βρεις ένα ΕΔΩ.