Πώς θα κάνεις μέσα σε 5’ το απόλυτο summer hairlook

Πώς θα κάνεις μέσα σε 5’ το απόλυτο summer hairlook

Maria Antoniou - 6 Αυγούστου 2019
Swipe to the left

Είναι σίγουρα το ιδανικό μαλλί για όλες τις ώρες της μέρας και ένα μαλλί που απαιτεί πολύ λιγότερο χρόνο και styling από όσο νομίζεις.

Τα αγαπημένα μας beach waves ή αλλιώς τα κυματιστά μαλλιά, αποτελούν το hairtrend του κάθε καλοκαιριού. Για αυτό και μιας που το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά κι εσύ ετοιμάζεις τις βαλίτσες σου για τις διακοπές, ήρθε η ώρα να μοιραστούμε μαζί σου τα μυστικά για να το πετύχεις.

Ξεκινάς, λοιπόν, χωρίζοντας τα μαλλιά σου σε μικρά μέρη. Τα ψεκάζεις με το beach wave hairspray και κρατώντας την κάθε τούφα από κάτω, άφησε λίγα εκατοστά από τις άκρες και μετά ξεκίνα να αναδιπλώνεις τα μαλλιά σου σαν ακορντεόν. Συνέχισε μέχρι να φτάσεις σχεδόν 5 εκατοστά από τις ρίζες και μετά ξεκίνα να τα φυσάς με το σεσουάρ, χωρίς όμως το στόμιο να σημαδεύει το χέρι σου. Αντίθετα, φρόντισε να κάνει μια κλίση για να μην φριζάρουν τα μαλλιά σου.

Ανασήκωσε δυο με τρεις φορές το κεφάλι σου για όγκο ή ακόμη καλύτερα ψέκασε τις ρίζες και με λίγο dry shampoo και το beach wave hairlook είναι έτοιμο!