Πώς θα πετύχεις το salty hair look μέσα 20 λεπτά

Πώς θα πετύχεις το salty hair look μέσα 20 λεπτά

Marianna Marmara - 11 Σεπτεμβρίου 2020
Swipe to the left

Το καλοκαίρι τελείωσε, όμως εσύ μπορείς να το κουβαλάς κάθε μέρα στα μαλλιά σου. Άλλωστε, πόσες φορές δεν έχεις ευχηθεί να μπορούσες να πετύχεις, οποιαδήποτε ώρα, το υπέροχο styling που κάνει το αλάτι της θάλασσας στα μαλλιά σου μετά τις καλοκαιρινές βουτιές; Αυτό το κυματιστό, ανέμελο και πολύ σέξι look που σε κάνει να μη θέλεις να λουστείς.

Λοιπόν υπάρχει τρόπος και μάλιστα εύκολος και γρήγορος. Τον βρήκαμε στο «how does she?», τον δοκιμάσαμε, μας άρεσε και σας τον παρουσιάζουμε. Ακολούθησε τα βήματα και απόκτησε salty look όποτε θες, σε λιγότερο από 20 λεπτά χωρίς να χρησιμοποιήσεις σίδερο για μπούκλες που ταλαιπωρεί την τρίχα.

  • Νοτίζεις τα μαλλιά με λίγο hair mist ή τα αφήνεις να μισο-στεγνώσουν μετά το λούσιμο, και τα χωρίζεις σε τέσσερα ίσα (κατά προσέγγιση) μέρη.
  • Με λίγη σιλικόνη στα χέρια σου στρίβεις κάθε μέρος με το δάχτυλο, προς τη μεριά που θέλεις να είναι οι μπούκλες. Συνεχίζεις να στρίβεις μέχρι να η τούφα να αρχίσει να σφίγγει και να μαζεύεται προς τα πάνω. Τυλίγεις σε ένα σφιχτό κότσο και τη στερεώνεις με τσιμπιδάκια ή φουρκέτες. Κάνεις το ίδιο σε όλο το μαλλί.
  • Στεγνώνεις με το σεσουάρ. Όσο καλύτερα τα στεγνώσεις, τόσο πιο έντονος θα είναι ο κυματισμός των μαλλιών.
  • Βγάζεις τις φουρκέτες, ξετυλίγεις τους κότσους και διαχωρίζεις τις μπούκλες με τα δάχτυλα.
  • Κρεπάρεις ελαφρώς τη ρίζα για να προσθέσεις λίγο όγκο, αν θέλεις πιο φυσικό αποτέλεσμα αντί για κρεπάρισμα χρησιμοποίησε στις ρίζες dry shampoo, και ψεκάζεις με hair spray.

Και ιδού το φυσικό αποτέλεσμα: