Τα αγαπημένα μας αντηλιακά για φέτος

Τα αγαπημένα μας αντηλιακά για φέτος

Galerie de Beaute - 3 Ιουνίου 2019
Swipe to the left

Με τα πρώτα 30άρια να έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ο ήλιος του καλοκαιριού αναμένεται απειλητικός για το δέρμα σου, γι' αυτό οι beauty editors των Galerie de Beauté Μαρία Αντωνίου και Μαριάννα Μαρμαρά μοιράζονται μαζί σου τα αγαπημένα τους αντηλιακά για το φετινό καλοκαίρι, που δεν θα λείψουν ποτέ από το νεσεσέρ τους.

Μην ξεχνάς άλλωστε ότι οι βλαβερές συνέπειες του ήλιου εκτός από πολύ σοβαρές, όπως το μελάνωμα, επιταχύνουν και τη γήρανση του δέρματος και αυτό δεν το θέλει καμία μας.

Πρόσωπο

Dior Bronze Beautifying Protective Creme Sublime Glow - SPF 50 – Face

Τώρα, μεταξύ μας, ποια δεν το λατρεύει; Εκτός από εντατική προστασία, ομορφαίνει την επιδερμίδα μου στη στιγμή αφήνοντάς της ένα βελούδινο, λαμπερό τελείωμα.

Μαριάννα Μαρμαρά

Biotherm Waterlover Sun Mist SPF30 200ml

Είναι ο αγαπημένος μου φίλος για το καλοκαίρι. Δεν το αποχωρίζομαι ποτέ. Μου προσφέρει εντατική προστασία και αναζωογόνηση, στην πόλη και στην παραλία, με ή χωρίς μακιγιάζ. Εσύ ακόμα να γνωρίσεις το Face Mist με αντηλιακή προστασία;

Μαρία Αντωνίου

Σώμα

La Mer The Reparative Sun Lotion Body SPF30 200ml

Για το σώμα μου έχω υψηλές απαιτήσεις. Το θέλω προστατευμένο, αλλά και με σοκολατένιο χρώμα. Και σε καμία περίπτωση αθωράκιστο απέναντι στη φωτογήρανση. Ευτυχώς, υπάρχει και η La Mer και μου προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειάζομαι.

Μαριάννα Μαρμαρά

Estée Lauder Bronze Goddess Body SPF 30 150ml

Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ κρύβω μια θεά μέσα μου και κάθε καλοκαίρι την εξωτερικεύω με αυτό το υπερπολυτελές προϊόν που απλώνεται σαν μετάξι πάνω στο δέρμα μου, χαρίζοντάς του παραδεισένια λάμψη.

Μαρία Αντωνίου