Το μυστικό για να μην τρέχεις πανικόβλητη στις γιορτές να αγοράσεις δώρα

Το μυστικό για να μην τρέχεις πανικόβλητη στις γιορτές να αγοράσεις δώρα

Galerie de Beaute - 21 Νοεμβρίου 2018
Swipe to the left

Ο χειμώνας έρχεται και μαζί με αυτόν και οι γιορτές. Κι όσο κι αν τα παιδιά ενθουσιάζονται με τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, εσένα σε πιάνει ήδη πονοκέφαλος για το πώς θα τα προλάβεις όλα. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις Κατερίνες, τους Στέλιους και τις Στέλλες, τους Νίκους και τις Νικολέττες, τις Βαρβάρες, τις Άννες, τους Λευτέρηδες και τις Ελευθερίες, τις Ευγενίες, τους Χρίστους και τις Χριστίνες, τους Μανώληδες, τους Στέφανους και τις Στεφανίες, τους Βασίληδες και τις Βασιλικές…

Μόνο που τα διαβάζεις, σου κόβεται η ανάσα. Βάλε και τον χρόνο να τους πάρεις δώρα. Πάει, πέταξε ο ελεύθερός σου χρόνος.

Όχι, δεν θα συμβεί και φέτος. Διότι φέτος, θα φροντίσεις να κάνεις τις αγορές σου νωρίς, διαδικτυακά και να εμπιστευτείς τον βρετανικό οίκο, συνώνυμο του στιλ και τις κομψότητας.

Αν ακόμη δεν έχεις μυηθεί στον κόσμο του Jo Malone London, τώρα είναι η ώρα. Γιατί; Διότι έχεις μια τεράστια ποικιλία ultra glam και chic unisex επιλογών.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Φρόντισε καταρχήν να δημιουργήσεις μια λίστα με κατηγορίες: Γνωστοί και συνάδελφοι, κολλητοί φίλοι και συγγενείς. Έτσι, θα κατηγοριοποιήσεις πιο εύκολα τα δώρα που έχεις να πάρεις για φέτος, κάτι που θα σου εξασφαλίσει χρόνο και χρήμα.

Και όλα αυτά, μέσα στο θρυλικό κρεμ κουτί με το αυθεντικά βρετανικό στιλ στο αμπαλάζ που ολοκληρώνει οποιαδήποτε αγορά.

Ανακάλυψε όλες τις μυρωδιές ΕΔΩ