Φίλτρα

ABERCROMBIE & FITCH

First Instict Eau de Toilette

Ο οίκος Abercrombie & Fitch παρουσιάζει το “First Instinct”, ένα μεθυστικό και ακαταμάχητο άρωμα που απευθύνεται στον άνδρα που βασίζει τη ζωή του στο πρώτο του ένστικτο.

ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ
Εμπνευσμένο από την πρώτη στιγμή έλξης, όταν οι κόσμοι δύο ανθρώπων συγκρούονται και η σπίθα ανάβει, το ‘First Instinct’ είναι η αποτύπωση αυτής της σπινθηροβόλας πρώτης ματιάς και της αμοιβαίας έλξης που γεννιέται αμέσως. Τα συναισθήματα αυτής της πρώτης στιγμής δεν περιγράφονται με λόγια, ούτε μπορεί να τα προβλέψει κανείς.

Ο άνδρας που φοράει το ‘First Instinct’ είναι ανεπιτήδευτα αισθησιακός, γεμάτος αυτοπεποίθηση και δεν φοβάται να εκφράσει τα συναισθήματά του. Ριψοκίνδυνος, είναι σίγουρος ότι θα σε αιχμαλωτίσει με την ενέργειά του και την αυθόρμητη γοητεία του. Το ‘First Instinct’ θα μεταφέρει τον ίδιο και την σύντροφό του πίσω στο χρόνο, σ’εκείνη την μαγική στιγμή που ένιωσαν για πρώτη φορά την χημεία να τους ενώνει και την σπίθα ν’ανάβει ανάμεσά τους. Με βάση από άμπαρο και musk, αρωματικό πιπέρι στις νότες καρδιάς και τζιν με τόνικ και πεπόνι στις νότες κορυφής , το ‘First Instinct’ είναι ένα σύγχρονο ανδρικό άρωμα.

Σας προτείνουμε

1