Τύπος Αρώματος
Έκπτωση
Τιμή
  1. 18
    34
Χωρητικότητα
Φίλτρα

HOLLISTER

WAVE FOR HER EDP & WAVE FOR HIM EDT SPRAY

Εμπνευσμένο από τις όμορφες παραλίες, τον ανέμελο τρόπο ζωής, τον γαλάζιο και ηλιόλουστο ουρανό, η Hollister μεταφέρει με τα νέα του αρώματα WAVE FOR HER & WAVE FOR HIM την νότια Καλιφόρνια στον κόσμο.

ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ

WAVE FOR HIM

Είναι ανεπιτήδευτα χαλαρός, με μία άνετη στάση ζωής και με μεγάλη αγάπη για την ζωή στην Καλιφόρνια, όπου οι ημέρες περνούν όμορφα κάνοντας σερφ στην παραλία ή ποδήλατο στις άκρες των πεζοδρομίων. Το ατελείωτο καλοκαίρι στην Καλιφόρνια είναι το τέλειο μέρος για εκείνον για να μοιραστεί όμορφες στιγμές με τους φίλους του. Γεμάτο αυτοπεποίθηση και ζωντάνια, το άρωμά του αιχμαλωτίζει την δροσιά και την ενέργεια του τρόπου ζωής του.

WAVE FOR HER

Eίναι έξυπνη και λαμπερή και ο νεανικός της αυθορμητισμός και η προσωπικότητά της την καθιστούν μοναδική. Οι ημέρες που περνάει με τις φίλες της είναι το πάν για εκείνη, κάνοντας μαζί όλα τους τα σχέδια κάτω από τον ήλιο. Το ηλιοβασίλεμα είναι η αγαπημένη της στιγμή, οι αποχρώσεις του ροζ, του κίτρινου και του πορτοκαλί την γεμίζουν με ενθουσιασμό για την επόμενη ημέρα και ότι πρόκειται να συμβεί.

1