Γίνε κι εσύ μέλος του Club de Beauté και μπες σε έναν κόσμο ομορφιάς και προνομίων!

Με μία απλή εγγραφή στο eShop

Μπες στο Club de Beauté εύκολα, συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής που θα βρεις στο παρακάτω link και λάβε τον αριθμό της ηλεκτρονικής σου κάρτας! Μπορείς να χρησιμοποιείς τον αριθμό και να κερδίζεις πόντους από τις αγορές σου στα φυσικά καταστήματα ή το eShop! 

Για να δεις το προφίλ σου και να διαχειριστείς τους πόντους σου, μπες στο site, πάτησε «Σύνδεση», καταχώρισε τον αριθμό του τηλεφώνου σου ή του barcode της κάρτας και έπειτα συμπλήρωσε τον κωδικό που θα σταλεί στο κινητό σου με SMS. Με αυτόν τον κωδικό θα μπορείς να μπαίνεις στο προφίλ σου όποτε θέλεις.
Ξεκίνησε εδώ

Σε κατάστημα

Επισκέψου το κοντινότερο κατάστημα Galerie de Beauté, συμπλήρωσε την έντυπη αίτησηεγγραφής που θα βρεις στα ταμεία και παράλαβε την κάρτα μέλους σου στη στιγμή.

Για να δεις το προφίλ σου και να διαχειριστείς τους πόντους σου, μπες στο site, πάτησε «Σύνδεση», καταχώρισε τον αριθμό του τηλεφώνου σου και του barcode της κάρτας και έπειτα συμπλήρωσε τον κωδικό που θα σταλεί στο κινητό σου με SMS. Με αυτόν τον κωδικό θα μπορείς να μπαίνεις στο προφίλ σου όποτε θέλεις.
Βρες το πλησιέστερο κατάστημα

Όταν είσαι μέλος του Club de Beauté, κάθε σου αγορά ανταμείβεται!

Τα προνόμια των μελών

Κάθε φορά που αποκτάς τα αγαπημένα σου προϊόντα στα Galerie de Beauté, συγκεντρώνεις πόντους στην κάρτα σου, τους οποίους εξαργυρώνεις προσφέροντας στον εαυτό σου δώρα ομορφιάς.

Κερδίζεις σε κάθε αγορά!

  • 2 πόντους για κάθε €10
  • 1 πόντο για προϊόντα που έχουν έκπτωση.
Απολαμβάνεις μοναδικά προνόμια!

  • 25% επιστροφή για αγορά επώνυμων προϊόντων
  • Δωροεπιταγή αξίας €6 από τα Galerie de Beauté, για κάθε 50 πόντους

Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις

Ποια είναι τα προνόμια των μελών του προγράμματος Club de Beauté;
Πώς μαζεύω πόντους;
Από πού προμηθεύομαι την κάρτα;
Πώς γίνομαι μέλος;
Υπάρχει κόστος για την κάρτα;
Μπορώ να έχω περισσότερες από μία κάρτες;
Η κάρτα μου μεταφέρεται σε άλλο πρόσωπο;
Αν είμαστε παρέα και πραγματοποιήσουμε αγορές, πώς πιστώνονται οι πόντοι;
Αν σε μία μέρα κάνω περισσότερες από μία αγορές, πόσους πόντους κερδίζω;
Χρειάζεται η επίδειξη της κάρτας μου για να κερδίσω πόντους;
Πώς εξαργυρώνω τους πόντους που κερδίζω;
Τι γίνεται αν χάσω τη δωροεπιταγή των €6;
Για πόσον καιρό διατηρούνται οι πόντοι;
Τι κάνω αν χάσω την κάρτα μου;
H κάρτα έχει ημερομηνία λήξης;
Από πού μπορώ να ενημερωθώ για τους πόντους που έχω μαζέψει;
Αν δεν θέλω πια να είμαι μέλος, πώς ακυρώνω την κάρτα μου;

Είμαστε δίπλα σου για να λύσουμε κάθε σου απορία!

Επικοινωνία

Εξυπηρέτηση Προγράμματος Μελών

211 780 2460 (αστική χρέωση, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 17:00).

Στοιχεία Επικοινωνίας Εταιρίας

Galerie de Beaute A.E.E.
Δ.Αλεξανδρίδου 32 & Κ. Καραμανλή
151 25, Μαρούσι
210 300 60 60

Όροι & προυποθέσεις

ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Συμφωνώ και αποδέχομαι ότι η εταιρία με την επωνυμία «Galerie de Beauté A.E.E.» εφεξής Galerie de Beauté, που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, (Οδός Δ.Αλεξανδρίδου 32 & Κωνστανίνου Καραμανλή), θα τηρεί σε αρχείο και θα επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα μου που έρχονται σε γνώση της, βάσει της παρούσας, με σκοπό τη διαχείριση των προϊόντων και υπηρεσιών της, τη διαχείριση του πελατολογίου της, και την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της. Τα δεδομένα αυτά δεν ανακοινώνονται σε τρίτους, πλην της εταιρίας, η οποία παρέχει υπηρεσίες CRM για λογαριασμό της Galerie de Beauté. Σε κάθε περίπτωση διατηρώ τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης στην επεξεργασία των στοιχείων μου βάσει των άρθρων 11 έως 13 του Ν. 2472/1997 και το δικαίωμά μου να ανακαλέσω τη συναίνεσή μου για τη χρήση των προσωπικών μου δεδομένων ή να ζητήσω τη διαγραφή αυτών κατόπιν σχετικής ειδοποίησης. Επιπλέον, δηλώνω ότι έλαβα γνώση των όρων που διέπουν το πρόγραμμα και την κάρτα, όπως αυτοί αναγράφονται στην πίσω όψη της παρούσας φόρμας εγγραφής, τους οποίους αποδέχομαι ανεπιφύλακτα.

 

ΌΡΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ - ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ

Κάθε κάρτα μέλους είναι και παραμένει ιδιοκτησία της εκδότριας εταιρίας Galerie de Beauté και ο κάτοχος είναι υποχρεωμένος να την επιστρέψει σε πρώτη ζήτηση.

Η κάρτα μέλους είναι αυστηρά προσωπική. Απαγορεύεται η, με οποιονδήποτε τρόπο, μεταβίβαση της κάρτας.

Ο κάτοχος δικαιούται να χρησιμοποιεί την κάρτα του στο Δίκτυο Καταστημάτων Galerie de Beauté, πάντοτε μέσα στα πλαίσια που ορίζονται κάθε φορά από την εταιρία Galerie de Beauté και γνωστοποιούνται στον κάτοχο.

Η κάρτα μέλους δεν είναι πιστωτική ή χρεωστική. Ο κάτοχος με την εμφάνισή της δεν μπορεί να κάνει χρηματικές συναλλαγές, παρά μόνο να απολαύσει προνόμια, όπως θα τίθενται και θα γνωστοποιούνται από την εταιρία Galerie de Beauté.

Μοναδική υποχρέωση του συμμετέχοντος, προκειμένου να απολαύσει τα προνόμια του προγράμματος, είναι η επίδειξη της κάρτας μέλους.

Σε καμία περίπτωση η κάρτα, ο αριθμός των πόντων και το δικαίωμα έκπτωσης δεν μπορούν να επιστραφούν έναντι χρημάτων. Για κάθε 10 ευρώ αγορών από τα καταστήματα Galerie de Beauté που ισχύει το πρόγραμμα, ο κάτοχος της κάρτας θα συγκεντρώνει 1 πόντο. Το μέλος συγκεντρώνει διπλάσιους πόντους με την αγορά προϊόντων που δεν έχουν έκπτωση, σε μη εκπτωτικές περιόδους και σε συναλλαγές όπου δεν γίνεται χρήση δωροεπιταγής.

H εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς το σύστημα ανταμοιβής και να αλλοιώνει ή αντικαθιστά το ύψος επιβράβευσης των αγορών.

Το μέλος δικαιούται δωροεπιταγή 6 ευρώ για αγορές από τα Galerie de Beauté, με την εξαργύρωση 50 πόντων από την κάρτα του εκτός από την περίοδο των εκπτώσεων. Η δωροεπιταγή 6 ευρώ δίνεται από το ταμείο στο μέλος εφόσον έχει συλλέξει 50 πόντους και οι πόντοι αυτοί αφαιρούνται από τον λογαριασμό τους μέλους.

Η δωροεπιταγή 6 ευρώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όποια συναλλαγή επιθυμεί το μέλος σε διάστημα 90 ημερών από την ημερομηνία που εκδόθηκε η δωροεπιταγή.

Εφόσον η δωροεπιταγή χρησιμοποιηθεί δεν δύναται να γίνει ακύρωση χρήσης της και επιστροφή της στο μέλος.

Υποχρέωση του συμμετέχοντος προκειμένου να αποκομίσει ή να χρησιμοποιήσει την δωροεπιταγή, είναι η επίδειξη κάρτας μέλους στο ταμείο σε κάθε συναλλαγή.

Οι πόντοι παραγράφονται εφόσον δεν έχει γίνει καμία συναλλαγή με την κάρτα για 12 μήνες.

Κατά την online διαδικασία εγγραφής του μέλους, πραγματοποιείται επιβεβαίωση του κινητού τηλεφώνου του η σύνδεση του οποίου πρέπει να έχει καταχωρηθεί από Ελληνικό Πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Το μέλος εγγράφεται στο σχήμα, και για να μπορέσει να πραγματοποιήσει συναλλαγές θα πρέπει να χρησιμοποιεί τον ηλεκτρονικό κδικό κάρτας που θα λάβει με SMS.

Αιτήσεις με αριθμό κινητού τηλεφώνου που ήδη υπάρχει στη βάση δεν καταχωρούνται. Το μέλος μπορεί να επικοινωνήσει στο 211 780 2460 για επίλυση του θέματος (αστική χρέωση, Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00 και εκτός αργιών).

Το μέλος δηλώνει, ότι κάθε πληροφορία που περιέχεται στην αίτησή του είναι αληθής και ακριβής και είναι υπεύθυνο για την ορθότητα αυτής. Η εταιρία Galerie de Beauté δε φέρει ευθύνη απόδοσης προνομίων μέλους, στην περίπτωση που το μέλος έχει δώσει λανθασμένα ή ανακριβή προσωπικά στοιχεία.

ΛΗΞΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η εταιρία Galerie de Beauté έχει τη διακριτική ευχέρεια και το δικαίωμα να ενεργοποιεί ή να απενεργοποιεί την κάρτα ή/και να προβαίνει σε διακοπή του προγράμματος προνομίων οποτεδήποτε, χωρίς προειδοποίηση ή αιτιολογία, καθώς το πρόγραμμα αυτό αποτελεί οικειοθελή παροχή της εταιρίας.

Η κάρτα μέλους παρέχει στον κάτοχό της προνόμια για όσο χρονικό διάστημα το πρόγραμμα προνομίων Club de Beauté βρίσκεται σε ισχύ. Η εταιρία Galerie de Beauté διατηρεί κάθε δικαίωμα να μεταβάλει αυτό το χρονικό διάστημα κατά τη διακριτική της ευχέρεια.

Η εταιρία Galerie de Beauté δικαιούται να τροποποιεί μονομερώς οποιονδήποτε όρο της παρούσας σύμβασης, συμπεριλαμβανομένου και του τρόπου υπολογισμού των πόντων και του ύψους επιβράβευσης αγορών. Οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση θα γνωστοποιείται στον κάτοχο μέσω της ιστοσελίδας www.galeriedebeaute.gr. Η εταιρία Galerie de Beauté διατηρεί κάθε δικαίωμα να τροποποιήσει ή και να τερματίσει το πρόγραμμα προνομίων Club de Beauté.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο η εταιρία Galerie de Beauté τροποποιήσει μέρος ή το σύνολο των όρων του προγράμματος ή παύσει το πρόγραμμα προνομίων, ο συμμετέχων ουδεμία αξίωση διατηρεί κατά της εταιρίας, εφόσον ήδη με το παρόν αναγνωρίζει ότι πρόκειται για πρόγραμμα προνομίων που παρέχεται από ελευθεριότητα της εταιρίας.

Οι πόντοι παραγράφονται 12 μήνες μετά την τελευταία συναλλαγή του μέλους με χρήση της κάρτας ή του αριθμού κινητού τηλεφώνου που έχει δηλώσει κατά την εγγραφή του και αφού έχει ειδοποιηθεί το μέλος τρεις μήνες νωρίτερα.

Η Galerie de Beauté διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει την ισχύ της κάρτας Club de Beauté ανά πάσα στιγμή σε περίπτωση κακής χρήσης ή προσπάθειας εξαπάτησης από το μέλος. Στην περίπτωση αυτή όλοι οι πόντοι που έχουν κερδηθεί θα διαγράφονται αμέσως και όλα τα προνόμια θα αφαιρούνται.

ΓΕΝΙΚΑ

Ο συμμετέχων στο πρόγραμμα οφείλει να γνωστοποιεί στην εταιρία Galerie de Beauté τυχόν αλλαγή διεύθυνσης ή του τηλεφώνου που έχει δηλώσει, είτε τηλεφωνικά, είτε γραπτά. Μέχρι τη γνωστοποίηση τέτοιας αλλαγής, κάθε έγγραφο κοινοποιείται έγκυρα στην παλαιά διεύθυνση.H Galerie de Beauté διατηρεί το δικαίωμα τακτικής ενημέρωσης του κατόχου μέσω ταχυδρομείου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μηνύματος κινητής τηλεφωνίας (SMS) ή οποιουδήποτε άλλου πρόσφορου μέσου. Εάν ο κάτοχος της κάρτας μέλους δεν επιθυμεί πλέον να λαμβάνει προωθητικό και ενημερωτικό υλικό, δύναται να το αναφέρει μέσω τηλεφωνικής ή γραπτής ή προφορικής στο κατάστημα επικοινωνίας ή στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών 211 780 2460 (αστική χρέωση, Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00 και εκτός αργιών).

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Ο συμμετέχων στο πρόγραμμα αναγνωρίζει ότι είναι ενήμερος για τα κάτωθι:

H Galerie de Beauté διατηρεί το δικαίωμα να επεξεργαστεί τα προσωπικά δεδομένα του προκειμένου να βελτιώσει τη διαχείριση του πελατολογίου της και να προωθήσει τα προϊόντα της.

Ο συμμετέχων στο πρόγραμμα δικαιούται να ανακαλέσει τη συναίνεσή του ή να διορθώσει ή να ζητήσει τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων του κατόπιν ειδοποίησης προς το αρμόδιο τμήμα στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών 211 780 2460 (αστική χρέωση, Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00 και εκτός αργιών).

Ως εγγραφή στο σχήμα επιβράβευσης νοείται η ενεργοποίηση της κάρτας του μέλους. Ενεργοποίηση γίνεται, είτε με τη συμπλήρωση έντυπης αίτησης σε κατάστημα Galerie de Beauté, είτε μέσω online εγγραφής στο www.galeriedebeaute.gr. Το μέλος, με την ενεργοποίηση της κάρτας, παρέχει τη συγκατάθεσή του στην Galerie de Beauté όπως χρησιμοποιεί τα προσωπικά του δεδομένα σύμφωνα με τα ανωτέρω και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης της κάρτας της Galerie de Beauté, Club de Beauté.