Τρόποι αποστολής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Galerie de Beauté (www.galeriedebeaute.gr) προσφέρει τους παρακάτω τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας. Οι παραδόσεις ηλεκτρονικών παραγγελιών πραγματοποιούνται μόνο εντός φυσικών ορίων της Ελλάδος.

Αποστολή στη διεύθυνση που θα υποδείξετε
Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αποστολή της παραγγελίας σας σε οποιαδήποτε διεύθυνση επιθυμείτε. Σε αυτήν την περίπτωση, ενημερώνεστε με SMS το πρωί της ημέρας παραλαβής του δέματός σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραμείνει το δέμα σας στο υποκατάστημα της ταχυμεταφορικής, παρακαλούμε λάβετε υπόψη πως ο μέγιστος χρόνος παραμονής ενός δέματος ανέρχεται στις 5 εργάσιμες ή 7 ημερολογιακές ημέρες.

Αποστολή σε κατάστημα Galerie de Beauté
Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να παραλάβετε την ηλεκτρονική σας παραγγελία σε ένα από τα φυσικά καταστήματα της Galerie de Beauté A.E.E. Σε αυτήν την περίπτωση, ενημερώνεστε τηλεφωνικά από τους υπευθύνους του καταστήματος που έχετε επιλέξει, μόλις το δέμα σας είναι έτοιμο προς παραλαβή. Δείτε τα καταστήματα όπου μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας. Ο μέγιστος χρόνος παραμονής της παραγγελίας σας στο κατάστημα Galerie de Beauté, ανέρχεται στις 3 εργάσιμες ημέρες. Μετά το πέρας των 3 εργασίμων ημερών, το δέμα επιστρέφει στην αποθήκη του ηλεκτρονικού καταστήματος και δεν θα βρίσκεται διαθέσιμο προς παραλαβή.

Αποστολή σε υποκατάστημα της SPEEDEX
Έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε υποκατάστημα του δικτύου της SPEEDEX. Σε αυτήν την περίπτωση, ενημερώνεστε με SMS εφόσον το δέμα σας είναι έτοιμο προς παραλαβή στο υποκατάστημα που έχετε επιλέξει. Ο μέγιστος χρόνος παραμονής των αποστολών στο υποκατάστημα SPEEDEX ανέρχεται στις 5 εργάσιμες ή 7 ημερολογιακές ημέρες. Δείτε τα σημεία εξυπηρέτησης όπου μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας.

Χρόνοι και Κόστη Αποστολών

  Αποστολή σε διεύθυνση Αποστολή σε κατάστημα Galerie de Beauté Αποστολή σε υποκατάστημα SPEEDEX
  Εντός Αττικής Εκτός Αττικής Νησιωτική Ελλάδα / Δυσπρόσιτες περιοχές    

Χρόνος παράδοσης

1 - 3 εργάσιμες  1 - 4 εργάσιμες  2 - 5 εργάσιμες 3-5 εργάσιμες 1- 5 εργάσιμες

Κόστος αποστολής

 ΔΩΡΕΑΝ* ΔΩΡΕΑΝ* ΔΩΡΕΑΝ* ΔΩΡΕΑΝ** ΔΩΡΕΑΝ*

(*) Για παραγγελίες συνολικής αξίας 45€ και άνω, το κόστος αποστολής είναι δωρεάν. Για οποιαδήποτε άλλη παραγγελία, το κόστος αποστολής είναι 2,50€ ανεξάρτητα από τον τόπο προορισμού.
(**) Για παραλαβές παραγγελιών από τα καταστήματα Galerie de Beauté εντός Αττικής, το κόστος αποστολής είναι δωρεάν ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παραλαβές παραγγελιών από καταστήματα Galerie de Beauté εκτός Αττικής, ισχύει η ανωτέρω χρέωση.

Υπηρεσία Express Delivery
Εφόσον επιθυμείτε την παράδοση της παραγγελίας σας, εντός 24ωρών, μπορείτε να επιλέξετε ως μέθοδο αποστολής την υπηρεσία express delivery. Η υπηρεσία αφορά παραδόσεις που θα πραγματοποιηθούν εντός του Νομού Αττικής και το κόστος της ανέρχεται στα 5.00€. Η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν υποστηρίζεται για παραγγελίες που καταχωρούνται σε περιόδους αργιών καθώς και για παραγγελίες που καταχωρούνται από Παρασκευή 14:00 έως και Κυριακή 14:00.

Καταστήματα Galerie de Beauté που μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας

ΑΤΤΙΚΗ
ΦΑΛΗΡΟ
SHOPPING HOUSE (ΑΛΙΜΟΣ)
ΜΟΣΧΑΤΟ
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ
THE MALL ATHENS
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
METRO MALL
METRO MALL STAND
RIVER WEST (ΑΙΓΑΛΕΩ)
ΠΑΤΗΣΙΩΝ
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
ΙΛΙΟΝ
ΣΕΠΟΛΙΑ
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
ΜΑΡΟΥΣΙ
ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
ΣΠΕΤΣΩΝ (ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ)
ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ (ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ)
ΝΙΚΑΙΑ
ΕΛΕΥΣΙΝΑ
ΣΑΛΑΜΙΝΑ
ΜΕΝΙΔΙ
ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
ΟΜΟΝΟΙΑ
ΧΟΛΑΡΓΟΣ (ΔΑΝΑΟΣ)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
COSMOS MEDITERRANEAN

ΕΠΑΡΧΙΑ
ΓΡΕΒΕΝΑ
ΤΡΙΚΑΛΑ
ΧΑΛΚΙΔΑ
ΧΑΝΙΑ
ΤΡΙΠΟΛΗ
ΜΕΓΑΡΑ
ΘΗΒΑ
ΛΑΜΙΑ

1