Τρόποι Πληρωμής

Για την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους online, το ηλεκτρονικό κατάστημα της Galerie de Beauté (www.galeriedebeaute.gr) προσφέρει τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

 

Πληρωμή με αντικαταβολή
Πληρωμή με μετρητά στον συνεργάτη της εταιρείας μας (Εταιρεία Ταχυμεταφορών) την ίδια στιγμή που παραλαμβάνετε την παραγγελία σας στη διεύθυνση που έχετε εσείς υποδείξει. 

Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα
Πληρωμή μέσω χρέωσης της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας σας(Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners). Η χρέωση της κάρτας σας γίνεται την ημέρα της τιμολόγησης της παραγγελίας σας. Η Galerie de Beauté έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτα σας και όλοι οι κάτοχοι καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.

Πληρωμή με MasterPass
Στην πληρωμή με ψηφιακό πορτοφόλι (wallet) διατίθεται η δυνατότητα αποδοχής της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας πληρωμών MasterPass. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Alpha Bank.

Προπληρωμή για παραλαβή σε κατάστημα Galerie de Beauté
Σε περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο αποστολής την παραλαβή σε κατάστημα Galerie de Beauté, θα πρέπει να προπληρώσετε μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας.

Πληρωμή σε υποκατάστημα SPEEDEX
Σε περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο αποστολής την παραλαβή σε υποκατάστημα SPEEDEX, έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε με μετρητά κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.

1