Στα Galerie de Beauté, η λέξη «υπηρεσία» έχει την έννοια της εξυπηρέτησης.

Υπηρετούμε την ομορφιά και σεβόμαστε τη γυναίκα. Στόχος μας είναι να κατανοούμε τις ανάγκες της, φροντίζοντας πάντα να της προσφέρουμε τη γνώση και την εμπειρία που διαθέτουμε, έτσι ώστε να την ενθαρρύνουμε να αναδεικνύει την ομορφιά που κρύβει μέσα της.

 

Festival de Beauté

Festival de BeauteΣτα Festivals de Beauté, τη γιορτή ομορφιάς που καθιέρωσαν τα Galerie de Beauté, σας προσφέρεται μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών ομορφιάς. Δείτε περισσότερα στη σελίδα Festival de Beaute.

   

 

 

 

 

  

 

Καμπίνες Περιποίησης

Καμπίνες Περιποίησης στα καταστήματα Galerie de BeauteΚαμπίνες περιποίησης διατίθενται σε επιλεγμένα Galerie de Beauté. Επικοινωνήστε με το κατάστημα που σας εξυπηρετεί, κλείστε το ραντεβού σας και απολαύστε μια περιποίηση προσώπου με τα κατάλληλα προϊόντα που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες.

Οι καμπίνες περιποίησης είναι διαθέσιμες στα καταστήματα: Άλιμος, Ίλιον, Νέα Φιλαδέλφεια, Χανιά, Τρίκαλα, Μελίσσια, Αχαρναί

 

  

Επαγγελματικό Μακιγιάζ

Υπηρεσίες επαγγελματικού μακιγιάζΌπως και αν το προτιμάμε, natural ή βραδινό, το μακιγιάζ αναδεικνύει τα φυσικά μας χαρακτηριστικά και φτιάχνει τη διάθεσή μας.

Επισκεφθείτε τα καταστήματα Galerie de Beauté και αναζητήστε τους εξειδικευμένους μας σύμβουλους ομορφιάς για ένα άψογο επαγγελματικό αποτέλεσμα.

 

  

Δωροεπιταγές

Δωροεπιταγές Galerie de Beaute για τα αγαπημένα σας πρόσωπαΔώστε στους αγαπημένους σας τη δυνατότητα να επιλέξουν οι ίδιοι τα καλλυντικά της αρεσκείας τους με τις δωροεπιταγές Galerie de Beauté!

 

 

 

 

  

 

 

Προγράμματα επιβράβευσης αγορών

Κάνοντας τις αγορές σας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Eurobank ή Alphabank, επωφελείστε από τα αντίστοιχα προγράμματα Eurobank €πιστροφή και Alphabank Bonus.

Πρόγραμμα άτοκων δόσεων

Στα Galerie de Beauté, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πιστωτικές σας κάρτες και να ορίσετε τις δόσεις που επιθυμείτε, σύμφωνα με την ακόλουθη διαβάθμιση: από 0€ έως 150€ παρέχονται έως 6 άτοκες δόσεις και από 151€ και άνω παρέχονται έως 12 άτοκες δόσεις.

 

1